Later ga ik genieten van mijn vrije tijd…

Je keek er erg naar uit. En dan ineens is het later… Je dagen zijn niet meer automatisch gevuld met werken. Je kunt je eigen dag indelen, maar hoe? Er zijn momenten waarop je behoefte hebt aan een leuke activiteit. Daarnaast wil je je kinderen ook niet constant “lastig” vallen, want die hebben ook hun eigen leven.

OF

Misschien heb je behoefte aan meer mensen om je heen, behoefte aan nieuwe energie en gezelligheid…

OF

Misschien wil je gewoon beter voor jezelf – en/of je partner – zorgen met als resultaat een langer gezond en gelukkig leven.

Beleef NU de gouden jaren

Beleef nu de gouden jaren en zorg voor later. Hoe?

Net zoals de mensen die in de Blue Zones leven kun je bepaalde elementen in je eigen dagelijkse leven integreren. Maar wat zijn dan die Blue Zones? Er is een aantal gebieden op de wereld waar de mensen op een natuurlijke manier gemiddeld 90 jaar of ouder worden in goede gezondheid. Deze gebieden worden de ‘Blue Zones’ genoemd. Ik heb geleerd en met eigen ogen gezien hoe de mensen in de Blue Zones leven. Het gaat niet om heel exotische elementen, hoewel ik me kan voorstellen dat het best lastig lijkt om deze elementen zelf toe te passen. De Jouis Kookclub helpt je graag daarbij!

Voor wie is de Jouis kookclub?

De Jouis Kookclub is er niet voor iedereen. De Jouis Kookclub is voor ouderen die positief en actief in het leven staan. Ouderen die van hun oude jaren gouden jaren willen maken.

UNIEK in Nederland

Alleen bij de Jouis Kookclub leer je gerechten maken, net zoals de mensen in de Blue Zones, gewoon gezellig bij je thuis.

Wat biedt deze club?

  • Eens in de twee weken kook je op een ongedwongen en ontspannen manier met een leuke groep mensen, bij jou thuis of bij iemand anders van jouw kookgroep.
  • De groep bestaat uit 4 personen.
  • Je gebruikt alleen natuurlijke en pure ingrediënten afkomstig van de biologische supermarkt.
  • Je ervaart het gemak dat alle ingrediënten gratis thuis bezorgd worden.
  • Makkelijke EN heerlijke recepten.
  • De recepten zijn stap voor stap beschreven.
  • Voor iedereen is er een exemplaar van het recept aanwezig, zodat je het recept later ook thuis kan namaken.
  • Het voorbereidende werk wordt voor je geregeld.

Hoe meld ik me aan?

 

Je meld je eerst gratis aan als geïnteresseerde. Als er genoeg geïnteresseerden zijn in jouw regio, dan kijken wij van Jouis Kookclub voor een goede match en ontvang je van ons een uitnodiging om je te registeren als actief lid. Zodra iedereen van je kookgroep akkoord is, sturen wij je nog een persoonlijke e-mail met daarin aanvullende informatie over de Jouis Kookclub. Je ontvang dan ook de contactgegevens van de andere deelnemers van jouw kookgroep. Je kunt je aanmelden als individu, samen met je partner/vriend(in) of als vriendengroep (max. 4 personen). Geef dit aan op de aanmeldpagina, dan houden wij daar rekening mee.

Hulp nodig bij het aanmelden? Neem gerust contact met ons op via info@jouis.nl

 

Wat betaal ik voor het abonnement?

 

Iedere deelnemer betaalt voor zijn/haar eigen abonnement en investeert € 34,95 voor elk kookevent. Dit bedrag wordt automatisch afgeschreven op de dag dat de Jouis Kookbox wordt afgeleverd. Je hebt hier verder geen omkijken meer naar, ook dit wordt voor je geregeld.

 

Waar en hoe laat wordt de Jouis Kookbox geleverd?

 

Wanneer je kookgroep definitief is, zal één persoon van je groep als “voorzitter” worden aangewezen door Jouis. De Jouis Kookbox zal altijd op het adres van de “voorzitter” in de middag afgeleverd worden. De “voorzitter” neemt de Jouis Kookbox mee naar het adres waar die avond de kookgroep plaatsvindt. Uiteraard staat het je vrij om iemand anders aan te wijzen als “voorzitter” of het afleveradres te wijzigen. Dit kan door simpel een e-mail te sturen naar info@jouis.nl.

 

Meld je gratis aan

 

Ben jij de actieve senior? Wil jij ook langer leven in GOEDE GEZONDHEID, VOL ENERGIE?

Meld je dan NU gratis aan voor de Jouis Kookclub en blijf genieten!

JA, ik ben geinteresseerd en meld me hierbij gratis aan